Kan ik helpen?

6f3f9f444e-LOGOZELO

Vrijwilligerswerk bij Stichting Zelo

Vrijwilligerswerk is hard nodig. Als vrijwilliger voor stichting Zelo helpt u de bewoners met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking om betrokken te blijven bij de maatschappij. Uw luisterend oor en persoonlijke aandacht helpt bij het verminderen van gevoelens van eenzaamheid en voorkomt sociaal isolement. Daarnaast is het voor u ook een mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en uw tijd zinvol te besteden.

Bij stichting Zelo is er altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij u past. Of u nu graag een bezoek aan huis brengt, het leuk vindt om (groeps)activiteiten te organiseren, graag bestuurswerk doet of gewoon tijdelijk iets extra’s wilt doen. We hebben steeds meer vrijwilligers nodig die zich op allerlei manieren willen inzetten.

Stichting Zelo is opgericht door ouders van kinderen met een verstandelijk beperking, meestal in combinatie met een lichamelijk beperking. Het doel van onze stichting is het in stand houden van onze kleinschalige woonvorm voor onze bijzondere kinderen.

Voor onze stichting zijn wij opzoek naar diverse vrijwilligers, neem gerust contact met ons op, wij kunnen voor elkaar iets betekenen.

Een onderdeel van de procedure omvat een intakegesprek, waarbij tevens de overhandiging van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist is.

.