NL doet

nl doet

Ook wij doen elk jaar mee met de NL-Doet klusdagen

🌟🤝 Ontdek de Magie van Vrijwilligerswerk met NLdoet! 🤝🌟

Hey lieve vrienden van De Wieken!

Wist je dat vrijwilligers het kloppend hart zijn van talloze sociale initiatieven? 🫂💖 En guess what? NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds, schittert als hét moment om te laten zien hoe onmisbaar actieve burgers zijn voor onze samenleving!

Nog geen vrijwilliger? Geen probleem! Tijdens NLdoet krijg je de kans om zelf te ervaren hoe fantastisch en leuk vrijwilligerswerk kan zijn. En geloof ons, het wordt een dag om nooit te vergeten!

Bij De Wieken steken we jaarlijks de handen uit de mouwen om ons pand én de prachtige tuin tip-top in orde te maken. Terwijl de jongeren zich even uitleven tijdens een uitstapje, wordt er binnen én buiten met man en macht geklust.

🔧 Wat staat er op ons kluslijstje?

  • Repareren van beschadigingen en een likje verf op de muren
  • Kleine aanpassingen in en om het huis voor nét dat beetje extra gezelligheid
  • De tuin lenteklaar maken en de terrassen laten stralen
  • De vluchtroute een grondige schoonmaakbeurt geven
  • De zandbak een frisse start geven
  • Bergingen opgeruimd en georganiseerd

🌈 Het eindresultaat? Samen werken we hard om ervoor te zorgen dat het huis en de tuin van De Wieken er weer spik en span uitzien. En dit allemaal terwijl de jongeren genieten van een welverdiend dagje uit.

😇 Wat hopen we te bereiken? Niet alleen een prachtig opgeknapte omgeving, maar ook nieuwe vriendschappen en hopelijk een paar geweldige nieuwe vrijwilligers die ons team komen versterken.

Dus, trek je kluskleren aan en sluit je aan bij ons op NLdoet! Laten we samen magie creëren en de wereld een stukje mooier maken. 🌟💪

See you there! 🛠️🌷

 

www.nldoet.nl