Het huis aan De Wieken

Een thuis voor kinderen met verstandelijke en lichamelijke beperkingen.

Het welzijn van onze kinderen

Dat is wat we graag willen waarborgen. Voor nu, maar ook voor de langere termijn.

Ouderparticipatie

Samen de schouders er onder zetten en veel voor elkaar krijgen.

Een gezellige thuisbasis

Waar mijn ouders, broertjes en zusjes me van dichtbij zien opgroeien.

Integreren met de buurtgemeenschap

Niet 'wij' en 'zij' maar.....SAMENLEVEN

Wordt u vrijwilliger voor Sting Zelo?

Over Stichting Zelo

IMG_5146B

Drijfveren

De grote wens van ouders was om hun bijzondere kind van dichtbij te kunnen zien opgroeien in een huiselijke omgeving. Een gezellige thuisbasis  ,waar familie, vrienden en kennissen op elk gewenst moment makkelijk een bezoekje kunnen brengen. En ouders echt betrokken kunnen zijn, vooral op de moeilijke momenten die onze kinderen allemaal kennen.
Die wens in combinatie met de vrees voor de verdergaande bezuinigingen in de zorg en de invloed daarvan op de verzorging in instellingen en thuiszorg, is aanleiding geweest voor de oprichting van Stichting Zelo op 1 november 2010.

Samenwerken: sleutel tot succes

Samenwerken met de gemeente Uden, woningcorporatie Area, Dichterbij en vele andere betrokkenen: het is de sleutel tot het succes. Op 1 september 2012 konden onze twaalf kinderen intrek nemen in het compleet verbouwde pand aan De Wieken  in Uden. Wij als ouders ervaren deze plek als passend, veilig en attractief. Gesitueerd in een woonwijk, dicht bij het centrum, biedt het onze kinderen vele mogelijkheden tot participatie in de Udense samenleving.

Hartelijk dank!

Op deze plek willen wij iedereen, maar dan ook iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de realisatie van dit woonconcept heel hartelijk danken. Ook namens onze kinderen, die zich duidelijk goed ontwikkelen in deze voor hen optimale woonomgeving. Om het succes te behouden, hopen wij in de toekomst een beroep op jullie te mogen blijven doen.

De bewoners

Nieuws

Screenshot_2016-07-20-12-48-41-1

Een Quattrofiets gekocht

Stichting Zelo heeft een Quattrofiets gekocht om samen met meerdere bewoners tegelijk op pad te kunnen. Er zijn een aantal aanpassingen op aangebracht om veilig met de bewoners de weg op te kunnen. Ze hebben ondertussen een aantal “proefritten” gemaakt en de Quattrofiets is een groot succes, de bewoners vinden het fijn om mee te kunnen trappen.…