Vacature dienstverleningscoördinator

Bij Stichting Zelo krijg je de kans om jezelf te ontplooien binnen een betrokken en warme gemeenschap. Grijp jij deze kans?

Dit ga je doen

Als dienstverleningscoördinator (DVC) ben je de verbindende factor tussen de cliënt en zijn/haar zorg- en ondersteuningsnetwerk. Je kijkt samen met het team, wettelijke vertegenwoordigers/ familie, regiebehandelaar en eventuele andere expertises naar wat de cliënt kan, wil en nodig heeft. Vanuit die zorgvraag en behoeftes ondersteun- en coach je het team.

En verder:

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en de uitvoering van het ondersteuningsplan waarin alle afspraken en doelen, omtrent de zorg en ontwikkeling van de cliënt, komen te staan;
 • Je bent opmerkzaam, signaleert tijdig en anticipeert hierop;
 • Jij levert vanuit jouw rol een actieve bijdrage aan de kwaliteit van zorg en de teamontwikkeling;
 • Het accent ligt op het creëren van een professioneel leer- en werkklimaat waarbij ontwikkelen, bewustwording van de eigen rol en het toe kunnen passen van de kennis en kunde belangrijk is;
 • Je werkt af en toe ook diensten op de groep.

Hier ga je werken

Stichting Zelo is niet zomaar een zorginstelling; het is écht een thuis voor onze cliënten. We streven elke dag naar een warme, gezellige sfeer waarin de cliënten zich geliefd en gewaardeerd voelen. Stichting Zelo is een prachtige woonlocatie voor jongvolwassenen van 20 tot 32 jaar met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Het is een ouderinitiatief waar in totaal 12 jongvolwassenen hun mooiste leven leven. Onze missie is: Het bieden van een thuis aan bijzondere kinderen met een verstandelijke en wellicht daarnaast een lichamelijke beperking, waarbij ouders van deze kinderen hun zorg over kunnen dragen aan professionals en hier gezamenlijk verantwoordelijkheid voor nemen. We willen de bewoners zoveel mogelijk hetzelfde bieden als de ouders graag thuis bieden. Bijvoorbeeld huiselijkheid, gezelligheid, een normaal dagritme, en echt samenleven en ruimte voor privacy van kind en ouders.

Het huis is verdeelt in 2 verdiepingen met elk een aparte zorgvraag. Op de beneden verdieping wonen 6 jongvolwassenen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en autisme. Dit maakt dat dit een zeer gevarieerde groep is waardoor de zorgvraag van de bewoners van dag tot dag kan verschillen. Veelal ligt de focus op het lichamelijk welbevinden, zoals adl verzorging, sondevoeding, medicatie & communicatie via een spraakcomputer. Voor sommige ligt de nadruk op hen een zo duidelijk en voorspelbaar mogelijke dag te bieden.

Op de bovenverdieping wonen 6 jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking die actief zijn bij bijvoorbeeld Beeldkracht, Area, een zorgboerderij en Brownies & Downies.

Met wie werk je

In de rol van DVC ben je de spil in de samenwerking met het team, de manager en de regiebehandelaar. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg rondom de cliënt. Je werkt bij ons altijd samen met een aantal andere collega’s, je staat er dus nooit alleen voor. Onze cliënten zijn geliefd en bekenden in de buurt en zij voelen zich helemaal thuis bij Zelo!

Wij bieden jou

 • Salaris in schaal FWG 50 volgens de CAO-Gehandicaptenzorg tussen de € 3.107,00 en € 4.436 bij een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Extra salaris als je ‘s avonds, in het weekend of op feestdagen werkt;
 • Tot 600 euro per jaar fiscaal voordeel als je bijvoorbeeld een telefoon, laptop, fiets of sportabonnement koopt;
 • Voordelig extra verlofuren kopen of verkopen, zodat je flexibeler kunt werken en meer tijd krijgt voor dingen die belangrijk zijn voor jou;
 • Volop mogelijkheden om te groeien in je vakgebied en je talenten verder te ontwikkelen;
 • Toegang tot het VitaalPortaal, dat jou helpt om vitaal te blijven en je werkgeluk te vergroten.

Dit ben J!J…

 • Je bent in het bezit van een zorggerelateerd Hbo diploma;
 • Je bent flexibel inzetbaar, want we werken met wisselende diensten in het weekend en avond;
 • Je bent een positieve en betrokken collega die samen met je collega’s de wensen, talenten en mogelijkheden van cliënten onderzoekt;
 • Je hebt oprechte interesse en aandacht voor de behoeften van cliënten, hun naasten en je collega’s;
 • Je draagt met jouw professionaliteit en waarderende houding graag bij aan een betekenisvol leven voor cliënten.

Dichterbij een betekenisvol leven

Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Bij Dichterbij geloven we dat iedereen een betekenisvol leven verdient, waarin je jezelf kan en mag zijn. In een omgeving die accepteert wie je bent. Dat is in de kern wat we geloven en waar we voor staan.

Bij Dichterbij kijken we elke dag opnieuw naar wat de cliënt nodig heeft. Samen met zijn of haar omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Dat doen we vanuit wensen, talenten en mogelijkheden. Met meer dan 4.000 collega’s bieden we ondersteuning, zorg en behandeling. Dat doen we op verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen.