Vrijwilligerswerk is hard nodig. Als vrijwilliger voor stichting Zelo helpt u de bewoners met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking om betrokken te blijven bij de maatschappij. Uw luisterend oor en persoonlijke aandacht helpt bij het verminderen van gevoelens van eenzaamheid en voorkomt sociaal isolement. Daarnaast is het voor u ook een mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en uw tijd zinvol te besteden.

Bij stichting Zelo is er altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij u past. Of u nu graag een bezoek aan huis brengt, het leuk vindt om (groeps)activiteiten te organiseren, graag bestuurswerk doet of gewoon tijdelijk iets extra’s wilt doen. We hebben steeds meer vrijwilligers nodig die zich op allerlei manieren willen inzetten.

Stichting Zelo is opgericht door ouders van kinderen met een verstandelijk beperking, meestal in combinatie met een lichamelijk beperking. Het doel van onze stichting is het in stand houden van onze kleinschalige woonvorm voor onze bijzondere kinderen.

Voor onze stichting zijn wij opzoek naar diverse vrijwilligers, neem gerust contact met ons op, wij kunnen voor elkaar iets betekenen.

 

Stichting Zelo nodigt alle groene duimen en wandelliefhebbers uit om deel te nemen aan ons fantastische initiatief! We zijn op zoek naar enthousiaste individuen die een glimlach willen brengen naar onze bewoners door betrokken te zijn bij o.a. twee specifieke activiteiten: tuinieren en begeleiden van bewoners naar de markt op maandagochtend.

 

  • Groene duimen gezocht voor tuinieren/onderhoud:

Ben jij gepassioneerd over tuinieren? Wil je je vaardigheden delen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het leven van anderen? Sluit je dan aan bij ons tuinteam! Samen creëren we een bloeiende omgeving waar bewoners van kunnen genieten. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, jouw inzet is welkom!

 

  • gezellige wandelaars voor (markt)uitjes:

We zoeken vriendelijke vrijwilligers die het leuk vinden om samen met onze bewoners naar de markt te gaan. Of het nu gaat om het helpen met boodschappen doen, een gezellig praatje maken of gewoon genieten van een ontspannen wandeling, jouw aanwezigheid maakt een groot verschil in het leven van anderen.

Hoe kun je meedoen?

Wil je deel uitmaken van deze waardevolle ervaring? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Stichting Zelo. We verwelkomen je graag!

Voor meer informatie en om je aan te melden, neem contact op met allevragen@stichtingzelo.nl .